ФИЛАНД

 

Дали сте се прашувале понекогаш што Ви треба за здраво спиење, релаксација и грижа за вашето здравје? Ни се чини дека знаеме доволно, но со текот на времето сепак произлегува дека нешто сепак недостасува ...

Живееме динамично, со многу тензија и секојдневен стрес. Затоа нам ни е потребно подобро решение за одмор и релаксација од оние што се понудени од страна на традиционалните душеци. На нас и на нашите деца, ни се достапни производи создадени според најновите научни сознанија за здраво спиење. На нашите родители, новите производи, исто така може да обезбедат долгорочни здравствени решенија за 'рбетот и успешна превенција на остеопороза. Фирмата ФИЛАНД Куманово обезбеди производи кои третираат специфични потреби и проблеми за време на одморот - од ортопедска поддршка до забрзана релаксација и длабок сон.
Истражете и конултирајте се со нас за можностите на нашите производи и брзо најдете решение кое најдобро одговара на Вашите потреби и навики ... Сите наши производи се направени од извонредни современи материјали, сертифицирани со престижни сертификати за квалитет и безбедност.

Ние сме посветени на Вашиот одмор и Вашето здравје, Вашата секојдневна радост - придружите ни се...

 

   ДУШЕЦИ

душеци   НАДДУШЕЦИ

наддушеци   ПЕРНИЦИ


јастуци

Актуелно

+
 
 

ФИЛАНД Куманово

Нашата компанија, Ви ги нуди SDREAM производите, најквалитетна опрема за спиење - душеци, наддушеци и перници креирани според најновите научни истражувања за здрав сон, произведени од најквалитетни материјали.

Контакт

  • Адреса 1: с. Биљановце бб, Куманово
  • Адреса 2: ул. Жикица Јовановиќ Шпанац бр.32 Битола
  • Тел: 031/418-781; 075/480-525
  • Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk