ФИЛАНД

 
наддушеци

Soft  
Aurora


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x4
Цена: 3.190 ден


- 3,5cm HIPERSOFT SKY CELL пена
- Навлака која не се вади од растегливо платно

ПОДОБРЕТЕ ГО ОДМОРОТ И СОНОТ НА ПОСТОЈНИТЕ ДУШЕЦИ
Memo 4  
Aurora


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x4
Цена: 4.490 ден


- 3,5cm Memory пена
- Навлака која се вади од растегливо платно
- Хипералерго навлака

СВОЈСТВАТА НА MEMORY МЕНАТА НА ВАШИТЕ СТАРИ ДУШЕЦИ ЌЕ ИМ ДАДАТ НОВ КВАЛИТЕТ И МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ

 

Memo 7  
Aurora


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x7
Цена: 7.790 ден


- 6,5cm Memory пена
- Преднавлака TRICOVER
- Навлака која се вади од растегливо платно
- Хипералерго навлака

СВОЈСТВАТА НА MEMORY МЕНАТА НА ВАШИТЕ СТАРИ ДУШЕЦИ ЌЕ ИМ ДАДАТ НОВ КВАЛИТЕТ И МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ

 

Актуелно

+
 
 

ФИЛАНД Куманово

Нашата компанија, Ви ги нуди SDREAM производите, најквалитетна опрема за спиење - душеци, наддушеци и перници креирани според најновите научни истражувања за здрав сон, произведени од најквалитетни материјали.

Контакт

  • Адреса 1: с. Биљановце бб, Куманово
  • Адреса 2: ул. Жикица Јовановиќ Шпанац бр.32 Битола
  • Тел: 031/418-781; 075/480-525
  • Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk