ФИЛАНД

 

<-- View on Google MAPS

ФИЛАНД Кумановос. Биљановце бб, Куманово
Тел: 031/418-781; 075/480-525
Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk

<-- View on Google MAPS

Подружница ФИЛАНД САН Битолаул. Жикица Јовановиќ Шпанац бр.32 Битола
Тел: 075/480-525; 078/769-841
Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk


Актуелно

+
 
 

ФИЛАНД Куманово

Нашата компанија, Ви ги нуди SDREAM производите, најквалитетна опрема за спиење - душеци, наддушеци и перници креирани според најновите научни истражувања за здрав сон, произведени од најквалитетни материјали.

Контакт

  • Адреса 1: с. Биљановце бб, Куманово
  • Адреса 2: ул. Жикица Јовановиќ Шпанац бр.32 Битола
  • Тел: 031/418-781; 075/480-525
  • Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk