ФИЛАНД

 
јастуци

Memory-Dream  
Memory-Dream


Целосен ценовник

Димензија(cm): 46x31
Цена: 1090 ден


- Хипоалергенска навлака со екстракт од АЛОЕ ВЕРА која се вади и пере

СПИЊЕТО НА ОБЛИКУВАНИ ПЕРНИЦИ ОВОЗМОЖУВА ЛЕСНО СТАНУВАЊЕ И ЈА ЧУВА ВАШАТА ВИТАЛНОСТ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛИОТ ЖИВОТ. ЕРГОНОМСКО РЕШЕНИЕ ЗА НАЈДОБРИ СОНИШТА
Sweet-Dream  
Sweet-Dream


Целосен ценовник

Димензија(cm): 60x80
Цена: 1.190 ден


- Хипоалергенска навлака со екстракт од АЛОЕ ВЕРА

ПЕРНИЦИ СО МЕЛЕНА MEMORY ПЕНА КОИ ОВОЗМОЖУВААТ ИДЕАЛЕН СОН И ОДМОР

 

Актуелно

+
 
 

ФИЛАНД Куманово

Нашата компанија, Ви ги нуди SDREAM производите, најквалитетна опрема за спиење - душеци, наддушеци и перници креирани според најновите научни истражувања за здрав сон, произведени од најквалитетни материјали.

Контакт

  • Адреса 1: с. Биљановце бб, Куманово
  • Адреса 2: ул. Жикица Јовановиќ Шпанац бр.32 Битола
  • Тел: 031/418-781; 075/480-525
  • Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk