ФИЛАНД

 
душеци

Maxi  
Maxi


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x20
Цена: 8.990 ден


- 15cm SKY CELL пена
- 3cm MEMORY пена - еднострано
- Преднавлака TRICOVER
- Навлака која се вади и пере од растегливо платно, штепувана со KOFLIN, PILNIG и SPANBOND

СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА ЛИЦА ИЗЛОЖЕНИ НА ЗГОЛЕМЕНИ НАПОРИ ИЛИ ЗГОЛЕМЕН СТРЕС ВО ТЕКОТ НА ДЕНОТ
Spa  
Spa


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x24
Цена: 10.190 ден


- 4cm HR пена
- 15cm SKY CELL пена
- 3cm MEMORY пена
- Преднавлака TRICOVER
- Навлака која се вади и пере од растегливо платно, штепувана со KOFLIN, PILNIG и SPANBOND


БРЗО ДА ПОТОНЕТЕ ВО СОН, АКО СПИЕТЕ НА MEMORY СТРАНАТА. ДА СЕ РАСОНИТЕ БРЗО И ДА СТАНЕТЕ СО ЕНТУЗИЈАЗАМ - СО ПОТПОРА НА HR СТРАНАТА

 

Aurora  
Aurora


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x26
Цена: 11.090 ден


- 3cm SKY CELL двострано
- 1cm пресована пена двострано
- 8cm странична потпора од SKYCELL пена
- Навлака која не се вади од растегливо платно, штепувана со KOFLIN, PILNIG и SPANBOND

ПРИЛАГОДЛИВО ЖИЧАНО ЈАДРО СО ПОЕДИНЕЧНИ ЏЕБОВИ ОВОЗМОЖУВА ЗАБРЗАНА РЕЛАКСАЦИЈА НА ТЕЛОТО И ЈА ВРАЌА ЕНЕРГИЈАТА
Best Memory (H4)  
H4


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x22
Цена: 12.990 ден


- 16cm обработена HR пена
- 4cm MEMORY пена - еднострано
- Преднавлака TRICOVER
- Навлака која се вади и пере од растегливо платно, штепувана со KOFLIN, PILNIG и SPANBOND

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ВИСОКО ЕЛАСТИЧНИ МАТЕРИЈАЛИ ГАРАНТИРААТ МИРЕН СОН И ПОКРАЈ СЕКОЈДНЕВНИОТ СТРЕС

 

Memory-Latex  
Memory-Latex


Целосен ценовник

Димензија(cm): 90x200x20
Цена: 17.790 ден

 

- 6cm EKOLATEX
- 4cm MEMORY пена
- 12 обработена SKYCELL пена со зголема цврстина
- Преднавлака TRICOVER
- Навлака која се вади и пере од растегливо платно, штепувана со KOFLIN, PILNIG и SPANBOND

ЗА МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ И УЖИВАЊЕ ВО СОНИШТАТА

Baby dream  
BabyDream


Целосен ценовник

Димензија(cm): 120x60x14
Цена: 1.990 ден

 

- 14cm SKYCELL пена
- Навлака која не се вади од растегливо платно, штепувана со KOFLIN, PILNIG и SPANBOND

ПОСЕБНИТЕ СВОЈСТВА НА МАТЕРИЈАЛОТ ОВОЗМОЖУВААТ МИРЕН И ЗДРАВ СОН И ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ...

smile

Актуелно

+
 
 

ФИЛАНД Куманово

Нашата компанија, Ви ги нуди SDREAM производите, најквалитетна опрема за спиење - душеци, наддушеци и перници креирани според најновите научни истражувања за здрав сон, произведени од најквалитетни материјали.

Контакт

  • Адреса 1: с. Биљановце бб, Куманово
  • Адреса 2: ул. Жикица Јовановиќ Шпанац бр.32 Битола
  • Тел: 031/418-781; 075/480-525
  • Е-маил: filandkumanovo@yahoo.com; sales@filand.mk